Om oss

Runns Sjöbod ligger alldeles i början av Roxnäs Udde alldeles vid strandkanten och arbetar med uthyrning av kajaker, kanadensare och SUP- brädor på sommaren och långfärdsskridskor på vintern. Till kommande vinter kommer vi dessutom att kunna erbjuda isjakter att hyra. Vi har även lättare förtäring så som korv, hamburgare, toast, mackor och Varma Koppen förutom varma och kalla drycker, glass och godis.

Runns Sjöbod förvärvades av Stardust Rental AB februari 2015 och i och med detta kommer även ”riktiga” båtar att ingå i hyrflottan. Vi kommer dessutom att satsa på större tillgänglighet i form av öppet varje dag, vi kommer att utöka sortimentet av mat och därmed även erbjuda vegetariska alternativ att äta och i skrivande stund väntar vi bara på att pappersgången ska bli klar så att vi kan bygga ett trädäck med stolar och bord så att man kan sitta i lugn och ro och fika.

Vi arbetar för att bidra till att Roxnäs Udde blir ett rekreationsområde för alla – gammal som ung – och hoppas att vi ser Er på en kopp fika eller en matbit i pausen mellan sol och bad eller ett varv på skridskorna.

Vi tar tacksamt emot förslag och synpunkter som hjälper oss att bli bättre på att tillgodose Era behov.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå